Address
Lyskær 3 CD
2730 Herlev
Denmark

Work Hours
Monday to Friday: 8.30 - 17.00

 

CONTACT

Office Denmark +45 30200588

Greenland Mobile +299 260052

PlastsvejserLedig 

Du vil blive tilknyttet kontoret i Upernavik – Grønland, hvor hele teamet mødes. Dit daglige arbejde foregår ude i marken sammen med kollegaer eller på egen hånd.

Alsidige og vigtige smedeopgaver:

Den daglige gang er ude hos ”kunderne” – det er her, vi skaber værdi, og her vi lige gør det lille ekstra for at få tingene til at spille og sikre vandforsyningssikkerhed. Nogle projekter strækker sig over nogle dage, andre kan tage nogle måneder – det er sjældent 2 uger er ens.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

Svejsning af PE rør i mange størrelser
Akutte reparationer i brudsituationer

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en baggrund inden for VVS-faget eller lignende og gerne erfaring med svejsning af PE rør og vandforsyning. Vi ser gerne, at du har certifikat til stuk-, muffe- og elektrosvejsning

Som ansat kan man forvente:

Jobbet er en projektansættelse på 4 – 6 måneder, fra juni 2024

  • Betalt til/fratrædelsesrejse
  • Ferie/fri rejser efter aftale
  • Egen bolig
  • Start juni 2024
  • Svendebrev som VVS-Montør eller Installatør, Plast svejser
  • Frihed under ansvar
  • Overenskomst, løn og forhold
  • Da vi arbejder med drikkevand og oftest tæt på vejen er Danva hygiejnebevis en fordel.

Om Virksomheden:

LASØ A/S blev etableret i 1973 og driver i dag virksomhed i to af de nordligste distrikter på Grønlands vestkyst, Uummannaq og Upernavik. Alt afhængig af årstiden er der beskæftiget ca. 50-75 medarbejdere i LASØ A/S. Deres primære forretningsområder er anlægsopgaver, nybyggerier og renoveringer samt spjældarbejde inden for entreprenør-, tømrer/snedker-, VVS-, el- og malerbranchen. Herudover beskæftiger virksomheden sig med chartersejlads samt reparation af eget og kunders entreprenørmateriel, person-, vare- og lastvogne.

LASØ A/S råder over en række produktions- og indkvarteringsbygninger samt tjenesteboliger i Upernavik og Uummannaq byer med tilhørende bygder.

Ansøgning:

Work in Greenland  ApS assisterer med rekrutteringsprocessen. For at søge stillingen skal du klikke “Søg stillingen” og derefter bliver du sendt videre til vores database, her kan du oprette en bruger, hvis du ikke allerede har en. Har du spørgsmål til jobbet, kontakt Peter Nordahl tlf. +4570222217 /+299260052. Vi behandler løbende de indkommende ansøgninger og afslutter rekrutteringsprocessen når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.